رونمایی از ترجمه اسپانیایی آثار رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب

1404/02/26-20:24

طی مراسمی با حضور عباس اشرفی، رایزن فرهنگی ایران در اسپانیا، از سه کتاب ترجمه‌شده به زبان اسپانیایی درباره دیدگاه‌ها، خاطرات و آرمان‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد.

 

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مراسم رونمایی از ترجمه اسپانیایی سه اثر مرتبط با دیدگاه‌ها و خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، جمعه در غرفه مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در نمایشگاه کتاب برگزار شد.


این نشست با حضور عباس اشرفی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، برگزار شد و طی آن از کتاب‌های «خون دلی که لعل شد»، «بانوان بهشتی» و «فلسطین، مقاومت ادامه دارد» رونمایی شد.


به گفته اشرفی، ترجمه و انتشار این آثار بخشی از تلاش‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای معرفی اندیشه‌های اسلامی و معارف مقاومت به زبان‌های زنده دنیا، به‌ویژه اسپانیایی است. 


وی افزود: این کتاب‌ها می‌توانند دریچه‌ای تازه برای درک مقاومت، معنویت و نقش زنان در تاریخ اسلام برای مخاطبان اسپانیایی‌زبان فراهم کنند.

 

کتاب «خون دلی که لعل شد» شامل خاطرات شخصی آیت‌الله خامنه‌ای از دوران زندان و تبعید در زمان رژیم پهلوی است. «بانوان بهشتی» به معرفی زنان برجسته در تاریخ ادیان الهی می‌پردازد و کتاب «فلسطین، مقاومت ادامه دارد» به بررسی دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره مسئله فلسطین و نقش مقاومت در بیداری اسلامی اختصاص دارد.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: