حامد عسکری به نمایشگاه کتاب می‌آید

1404/02/22-13:21

حامد عسکری، نویسنده و شاعر برای دیدار با مخاطبانش به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید.

 

به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حامد عسکری نویسنده و شاعر امروز دوشنبه 22 اردیبهشت برای دیدار با مخاطبانش به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید.


«خال سیاه عربی» شامل سفرنامه حج عسکری است که توسط انتشارات امیرکبیر چاپ شده و این نویسنده به بهانه دیدار با مخاطبان این کتاب در غرفه امیرکبیر حاضر می شود.


برنامه دیدار و گفت‌وگو با حامد عسگری بعد از ظهر امروز دوشنبه 22 اردیبهشت از ساعت 14 در غرفه انتشارات امیرکبیر واقع در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می شود.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: