«رئیسی عزیز، الگوی مدیریت تقوا محور» به نمایشگاه کتاب رسید

1404/02/22-10:16

آیین رونمایی از کتاب «رئیسی عزیز، الگوی مدیریت تقوا محور» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان و علی بهادری جهرمی برگزار می‌شود. در این مراسم، از کانون نویسندگان جوان نشر حکمت و بیان نیز رونمایی خواهد شد.


به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، این رویداد فرهنگی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، شبستان، راهروی ۸، غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.


علاقه‌مندان به حوزه مدیریت تقوا محور و ادبیات انقلاب اسلامی می‌توانند با حضور در این برنامه از نزدیک با نویسندگان جوان و دستاوردهای جدید نشر حکمت و بیان آشنا شوند.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: