رونمایی از جدیدترین آثار انتشارات «پیام آزادگان» در نمایشگاه کتاب

1404/02/21-19:08

در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جدیدترین آثار انتشارات پیام آزادگان، ناشر تخصصی ادبیات اسارت و اردوگاه، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت معرفی شد.

 

به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فرزانه قلعه‌قوند، مدیر انتشارات پیام آزادگان، در این مراسم با اشاره به آثار جدید این انتشارات گفت: کتاب «آفتاب در سلول» به‌قلم حجت‌الاسلام علی علی‌دوست (قزوینی) به موضوع نماز در دوران اسارت می‌پردازد. این نویسنده پیش از این کتاب «ابر فیاض» را نوشته و راوی کتاب «خداحافظ رئیس» بوده است.


وی ادامه داد: کتاب «به آسمان نگاه کن» که خاطرات محمود عباس‌پور است، روزهای اسارت وی در والفجر ۱ و اردوگاه‌های الانبار، موصل بزرگ و تکریت ۵ را روایت می‌کند. این کتاب با سبک خودنگاشت نوشته شده است.


قلعه‌قوند همچنین درباره مجموعه ‌کتاب‌های مرجع «روزگاری اردوگاه» گفت: این مجموعه به ثبت خاطرات آزادگان در اردوگاه‌های مختلف اختصاص دارد و اولین جلد آن منتشر شده است. ۱۹ جلد دیگر نیز در‌حال صحت‌سنجی هستند.


مدیر انتشارات پیام آزادگان از انتشار دو اثر دیگر نیز خبر داد: کتاب «این دیوار چه رنگیه؟» که به زندگی اسرای اردوگاه ۱۱ پرداخته و کتاب «آمده‌ام اما تو نیستی» که خاطرات سحر پرمهر از پدرش، محمدرضا پرمهر، است.


همچنین، کتاب «اطلاعات سرّی اسرا» به‌قلم سیدرضی نبوی، رئیس بنیاد شهید سمنان، به بررسی اطلاعات اردوگاه‌های عراق می‌پردازد و کتاب «سایه هلال» شامل مکاتبات هلال‌احمر در دوران اسارت است. یکی دیگر از آثار تازه، «خاطرات ترک‌خورده» شامل خاطرات چنگیز بابایی است که با ویراست جدید منتشر شده است.


در ادامه، حسینعلی قادری، نویسنده کتاب «این فصل را با من بخوان»، از خاطرات خود در دوران اسارت در اردوگاه تکریت ۱۱ و رمادیه سخن گفت و افزود که این کتاب حاصل یادداشت‌های شخصی‌اش در دوران اسارت است.


همچنین بیژن کیانی درباره کتاب «فرزند مُنگشت» توضیح داد: این کتاب خاطرات وی از اسارت در اردوگاه موصل ۱ است که به‌شیوه‌ای شاعرانه نگاشته شده و مرجع مناسبی برای پژوهشگران به شمار می‌رود.


کیانی تأکید کرد: با توجه به تأکید رهبر انقلاب بر نگارش خاطرات آزادگان، این اثر را نوشتم تا روایتگر واقعیات اسارت باشم.


آثار جدید انتشارات پیام آزادگان با استقبال پژوهشگران و مخاطبان حوزه ادبیات اسارت مواجه شده است.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار بخوانیم برای ایران در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir  امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: