کاوه فولادی‌نسب مطرح کرد؛

نمایشگاه کتاب نیاز به حمایت‌های پیشینی و پسینی دارد

1404/02/19-14:43

یک داستان‌نویس و مترجم، معتقد است نمایشگاه کتاب برای اینکه بتواند بازار کتاب رونق داشته باشد، نیاز به حمایت‌های پیشینی و پسینی دارد.
کاوه فولادی‌نسب، داستان‌نویس و مترجم در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران، گفت: به‌نظرم مهم‌تر از نمایشگاه، پیش‌از نمایشگاه است؛ چراکه وقتی با برخی دوستان و اهالی قلم صحبت می‌کنم، کتاب جدیدی از تعدادی نویسندگان منتشر نشده است؛ اما به این معنا نیست که آن‌ها کاری نکردند، بلکه به این معناست که بسیاری از آن‌ها کار کردند. بلکه برای اخذ مجوز در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشکل مواجه شدند.


وی افزود: بنابراین، نمی‌توان نمایشگاه کتاب را به‌عنوان ویترین داشته باشیم و قبل‌از آن، مانع رسیدن آثار اهالی قلم به‌ دست مخاطبان باشد. البته بهتر بود که واقعا نمایشگاه بود و فروشگاه نبود که به کتاب‌فروشی‌های محلی و با استارتاپ‌های کتاب‌فروشی که ایجاد شده، آسیب وارد شود.


این داستان‌نویس ادامه داد: نمایشگاه کتاب برای اینکه بتواند بازار کتاب رونق داشته باشد، نیاز به حمایت‌های پیشینی و پسینی دارد.


فولادی‌نسب به شعار نمایشگاه کتاب امسال با عنوان «بخوانیم برای ایران» اشاره کرد و گفت: هر کتابی که توسط هر شهروند خریداری می‌شود، یک گام برای توسعه پیشرفت آگاهی و دموکراسی در ایران است که البته هنوز راه درازی در پیش داریم. برای تحقق این امر هیچ تعبیری وجود ندارد که این مقصد از مسیر کتاب‌خوانی هم عبور می‌کند.

 

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت 1404 با شعار «‌بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد. همچنین، این رویداد به‌صورت مجازی نیز درbook.icfi.ir  درحال برگزاری است.

به ما بپیوندید: