معرفی افکار و فرق مختلف مرتبط با جهان شیعه در نمایشگاه کتاب

1397/02/16-12:33

مدیرکل بین‌الملل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در آیین رونمایی کتاب «سیری در عقاید، تاریخ و فرهنگ اسماعیلیه» معرفی افکار و فرق مختلف مرتبط با جهان شیعه را از ضرورت‌های جامعه و افکار عمومی دانست.

به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رونمایی از کتاب «سیری در عقاید، تاریخ و فرهنگ اسماعیلیه» با حضور مدیر کل مرکز بین‌الملل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سیدجلال میرآقایی محقق و پژوهشگر این کتاب در غرفه‌ی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
حجت‌الاسلام عالمی مدیرکل بین‌الملل تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این آیین گفت: این اداره‌ی کل درصدد تولید و انتشار آثاری در قالب نمایه‌ها برای معرفی بیشتر فرق و مذاهب مختلف اسلامی است.
وی افزود: فرقه‌ی اسماعیلیه با داشتن قدمت بالا و البته 20 میلیون طرفدار در سراسر جهان از مهمترین فرق دنیای اسلام است که تاثیر بسزایی در حفظ و گسترش مذهب شیعه در گذر زمان تا به امروز داشته است.
وی کتاب حاضر را نتیجه‌ی سال‌ها تحقیق و تفحص و البته سفرهای میدانی حجت‌الاسلام میرآقایی توصیف و ابراز امیدواری کرد تا بزودی شاهد نشر و رونمایی از سایر نمایه‌های مرتبط با معرفی فرق و مذاهب باشیم.
سیدجلال میرآقایی پژوهشگر و نویسنده‌ی کتاب «سیری در عقاید، تاریخ و فرهنگ اسماعیلیه» نیز با اشاره به تاریخچه‌ی تشکیل و فعالیت فرقه‌ی اسماعیلیه یادآور شد: فلسفه و عرفان ایران زمین و اسلام مشترکات فراوانی با فرقه‌ی اسماعیلیه دارد.
وی افزود: شناخت تاریخ، عقاید و رهبران فرقه اسماعیلیه و تاثیر آنها بر دنیای اسلام و معرفی جریان‌های فکری آنها از ضرورت‌های ما در جمهوری اسلامی به عنوان مرکز تشیع جهان است.
سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: