
جامعه ایرانی همواره اهل فرهنگ بوده است
1399/09/01-09:57
یک نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است: باید در مورد پارادایمهای فرهنگی در کشورمان، فکری اساسی کنیم.
سمیه رفیعی نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ستاد خبری بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، درباره مشکلات حوزه کتاب و ترویج مطالعه گفت: جامعه ایرانی در طول تاریخ همواره اهل فرهنگ بوده است اما متأسفانه در دهه های اخیر شرایط به سمتی رفته که نسل امروز با کتاب بیگانه شده اند که این امر نیازمند تحلیل عمیق و بررسی موشکافانه است.
وی افزود: در کشورهای دیگر و عمدتاً غربی مشاهده میکنیم که افراد جامعه حتی در فرودگاه ها، اتوبوس ها و قطارهای شهری کتاب به دست داشته و سعی میکنند خود را با آن مشغول کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه وقتی جامعه فعلی ایرانی را میبینیم متوجه میشویم که آنها به صورت مستمر تلفن همراه و تبلت در دست دارند که این موضوع شرایط را نگرانکننده کرده است.
نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: باید در مورد پارادایمهای فرهنگی در کشورمان، فکری اساسی کنیم. در بازار نشر اوضاع خوبی نداریم و نیازمند راهکار کارشناسی و دقیق برای برون رفت از مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی هستیم.
سمیه رفیعی طرح های فصلی فروش کتاب و همچنین برگزاری هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران را مفید دانست و گفت: امیدوارم با برگزاری اینگونه طرح ها از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهد ترویج کتاب و کتابخوانی در جامعه باشیم و به دنبال آن افزایش سرانه مطالعه را در کشور رقم بزنیم.
طرح پاییزه کتاب ۹۹ همزمان با هفته کتاب در حال برگزاری است؛ بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.