زندگی با کتاب خوب است
1392/02/13-08:30
دکتر رضا داوری اردکانی، استاد فلسفه پس از حضور درغرفه یاس بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: زندگی با کتاب خوب است و وقتی با آن عجین شدی نمی توانی از آن دور شوی.
به گزارش ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، داوری اردکانی درباره جدیدترین آثار انتشار یافته خود توضیح داد: در سال 1391 هشت عنوان کتاب داشتم که برخی تجدید چاپی به شمار می روند.
وی در ادامه گفت: «سیر تجدد علم جدید در ایران» از سوی انتشارات فردای نو، «اخلاق» از انتشارات سخن و همچنین کتاب «تعلیم و تربیت» از این کتاب های تازه انتشار یافته هستند.
داوری اردکانی افزود: چهار عنوان کتاب دیگر نیز مراحل چاپ و نشر را در انتشارات سخن سپری می کند. نوشته هایی نیز راجع به آینده نگری و روشنفکری در ایران دارم که پس از آماده شدن به چاپ می رسد.
بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت درمصلای امام خمینی(ره) برپاست.